Andreea

November 7, 2008

Gene superbe

Filed under: Make up — andreea87 @ 1:02 pm

https://i2.wp.com/www.prettylikeme.com/v/beautyblog/uploaded_images/revitalash3-771756.jpg Daca nu esti adepta genelor false, citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre gene naturale, frumoase si seducatoare. Secretul sta în îngrijirea si tratarea genelor tale, plus tipsuri pentru folosirea mascarei. Poti sa-ti reconditionezi genele cu un produs cosmetic special sau, pur si simplu, aplica pe un servetel putina vaselina sau ulei de masline si atingeti usor genele de servetel. Scopul este hranirea radacinii genelor. Ai grija sa nu folosesti prea multa solutie, astfel incat sa patrunda si în ochi! Aplica tratamentul seara, inainte de culcare dupa ce te-ai demachiat bine. Foloseste un clestisor pentru ondulat genele. Ochii tai vor parea mai mari, mai expresivi, mai vii. Intotdeauna, onduleazati genele inainte de a aplica mascara si nu invers.

https://i1.wp.com/i40.photobucket.com/albums/e229/MonicutzaB/access_eye_eyelashes.jpg https://i0.wp.com/www.100makeup.com/100makeup/mascara.jpg https://i0.wp.com/www.freewebs.com/makeupforall/mascara_standard_lengthenin.jpg

Poti sa maresti efectul de gene intoarse daca le incalzesti usor, pentru cateva secunde, cu uscatorul de par. Rezultatul este acelasi ca atunci cand iti aranjezi parul!

Alege cu grija mascara potrivita.
Daca nu ai gasit înca produsul ideal, nu te feri sa ceri sfatul vanzatoarei de la raionul cu cosmetice. Multe dintre ele au pregatire de cosmetician. De asemenea, nu folosi un tub de mascara mai mult de trei luni. Risti sa-ti deteriorezi genele si sa-ti iriti ochii!

Foloseste corect mascara.
Atunci cand deschizi tubul, scoate periuta pentru aplicat dintr-o singura miscare. Altfel, aerul patrunde inauntru si continutul se va usca mai repede. Daca e nevoie,din cand în cand, curata periuta cu un servetel curat sau cu putin demachiant pentru a înlatura excesul de substanta uscata.
Inainte de a aplica mascara, atingeti genele cu un strat foarte fin de pudra. Astfel, mascara va rezista mai mult timp. Aplica mascara pe toata lungimea genelor, fara sa omiti marginile.

Ai grija la demachiantul pentru ochi!
Alege cu atentie un produs eficient, dar care sa nu fie agresiv cu genele si ochii. Atentie sporita în cazul produselor de inlaturat cosmeticele rezistente la apa! Demachiantul trebuie sa fie suficient de bland incat sa nu te trezesti cu fire de gene ramase pe discul de demachiat. Nu uita sa te demachiezi in fiecare seara, oricat de obosita ai fi, altfel risti sa-ti pierzi genele, daca dormi cu mascara pe ele!

Fa-ti programare la un cabinet cosmetic
Daca natura nu a fost generoasa cu tine la acest capitol, apeleaza la alte solutii care sa te faca posesoarea unor gene demne de invidiat. Printre cele mai noi tendinte in „aranjarea” genelor se
numara implantul de gene false si permanentul pentru gene.
In primul caz, genele false sunt distribuite printre cele naturale, iar permanentul le intoarce varfurile cu ajutorul unor bigudiuri in miniatura.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: